Keijo Minerva

Syöpäläisen huomion tarve ja Nollan sietämätön turhuus

Keijo Minerva niminen karaoketason viihdyttäjä meuhkasi 1991 Rhodoksen yksityisellä lomaklubilla ja kun tyyppi lopulta käytännössä lensi talosta pihalle niin palasi lähes itkien seuraavana päivänä hakemaan tavaroitaan muun muassa kadonnutta rihkamasormustaan poliisin kanssa.

Uhkaili suomalaisia väkivallalla ja kostavansa Suomessa Ylen välityksellä. Kaikki paikalla olevat suomalaiset näkivät jo silloin että kyseinen tapaus sen lisäksi että on jäässä kärsii myös junttina lentopelosta.

Herääkin kysymys onko tälläinen kummajainen tehnyt joskus töitä Ylellekin?

Keijo Minervan meriitit:

Kansallisen tason nuorisolaulut 1967 ja balsamia huonon ulosannin omaavan heikolle itsetunnolle Inter Talent laulukilpailuiden ostetulla voitolla 1985. Kultaa tyyppi ei koskaan myynyt koska ei osannut myydä edes naapurin hevostakaan.

Jäljelle jäi meuhkaaminen ja armoton pätemisen tarve. Tyhjästä oli kuitenkin niin vaikeaa nyppiä. Minervan ura perustui muiden oikeiden ammattilaisten tuotantojen osittain myös varastamiensa sellaisten esittämiseen. Kylähullulta ei löytynyt edes vähäistä mielikuvitusta keksiä muita nimiä puuhasteluilleen kuin esimerkiksi pölliä ”Suven sävel” haihatukseen jo ennestään tunnetun laulukilpailuohjelman Syksyn sävelen brändin ja idean nimelle. Tai kopioida Panamalaisen Carlos Almaraninin tuotantoa aneemiseen ”rakkauden satu” surkutteluunsa. Joitain esimerkkejä mainiten.

Laulut on nyt laulettu ja vitsit veistelty. Oman poikansakin menetti joten paha olkoon saanut palkkansa! Munuaissyöpä tehköön tässäkin tapauksessa tehtävänsä koronan varianttien säestyksellä. Näin finaalissa kummajaisen bravuurina on enää itsensä ja vaivojensa markkinointi roskalehdistössä.

Tämän päivän musabisnes ja laatu on edistynyt niin valtavasti että Minervan kaltainen kusisia alushousujaan esittelevä syövän uuvuttama nollatoleranssi jää huomiotta. Jos totta puhutaan niin ainoa konkreettinen mitä Keijo Minervalla on, minkä hän on salannut. Se on vakava mielisairaus. Ainakin kymmenet suomalaiset turistit ihmettelivät Rhodoslaisella lomaklubilla 1991 erään suomalaisen agressioita ja meuhkaamista. Ne jätetäänkin sitten omaan lukuunsa ja keskitytään juttuihin tästä surkeuden huipentumasta vaikka täältä:

Aiheesta lisää:

http://minervakeijo.blogspot.com/


Design a site like this with WordPress.com
Aloitus